Miért pont én?

 

Minden esküvőnek szüksége van egy irányítóra, aki a hangulatot és az eseményeket kézben tartja. Azoknak a pároknak kínálok megoldást, akik kommunikatív, segítő, irányító a jó hangulatot is elősegítő, de nem túl harsány és minden figyelmet magának akaró ceremóniamestert keresnek. Munkám során igazodom azokhoz az elképzelésekhez, amiket szeretnének megvalósítani az esküvő napján. A nap menetét többszöri egyeztetés során együtt alakítjuk ki. Az általam javasolt hangulatelemek közül a menyasszonyhoz és a vőlegényhez legközelebb állókat választjuk ki, hogy senki ne érezze magát kellemetlenül.

Számomra a legfontosabb, hogy sokat beszélgessünk, hogy minden részletre, elképzelésre vagy félelemre fény derüljön, ami az esküvővel kapcsolatos. Fontos a bizalom, hogy minden aprónak tűnő részletet megosszatok velem. Ez kell ahhoz, hogy ne egy sablonos, átlagos esküvő legyen, hanem a Ti legszebb napotok. Fontos, hogy bízzunk egymásban. Ha sokat kommunikálunk akár szóban, akár írásban, akkor az esküvő napján érezni fogom, amit szeretnétek és amit gondoltok.

Fontos, hogy ez is egy szakma, amit komolyan kell venni. Fontos a felkészültség, a tapasztalat, az emberismeret, a kommunikáció és még sorolhatnám hosszasan, de Ti most nem ezért jöttetek ide, hanem mert keresitek a ceremóniamestereteket.

Ismerőseim és köztem eleinte gyakori volt következő párbeszéd. Mára megszokták, hogy tavasztól őszig csak vasárnap érek rá.
- Mit csinálsz szombaton? - hangzik a kérdés.
- Esküvőre megyek.
- Jó de hánykor?
- Szombaton! – feleltem.

Vagyis az egész nap rólatok és a vendégeitekről szól! Én majd segítek, irányítok és figyelek helyettetek.

A munkám során Ceremóniamesterként szinte egész Magyarországot bejártam. Sőt kicsit még a határokon túl is tevékenykedtem. Mindig oda megyek, ahol személyes és nem sablonos esküvőt szeretnének. De ehhez Ti is kelletek!HÍVJ BÁTRAN: +36 30 270 6821 vagy ÍRJ: eskuvo@ceri.hu