Miért pont én?

 

Minden esküvőnek szüksége van egy irányítóra, aki a hangulatot és az eseményeket kézben tartja. Azoknak a pároknak kínálok megoldást, akik kommunikatív, segítő, irányító a jó hangulatot is elősegítő, de nem túl harsány és minden figyelmet magának akaró ceremóniamestert keresnek. Munkám során igazodom azokhoz az elképzelésekhez, amiket szeretnének megvalósítani az esküvő napján. A nap menetét többszöri egyeztetés során együtt alakítjuk ki. Az általam javasolt hangulatelemek közül a menyasszonyhoz és a vőlegényhez legközelebb állókat választjuk ki, hogy senki ne érezze magát kellemetlenül.

Számomra a legfontosabb, hogy sokat beszélgessünk, hogy minden részletre, elképzelésre, lehetőségre vagy félelemre fény derüljön, ami az esküvővel kapcsolatos. Fontos a bizalom, hogy minden aprónak tűnő részletet megosszatok velem. Ez kell ahhoz, hogy ne egy sablonos, átlagos esküvő legyen, hanem a Ti legszebb napotok. Fontos, hogy bízzunk egymásban. Ha sokat kommunikálunk akár szóban, akár írásban, akkor az esküvő napján érezni fogom, amit szeretnétek és amit gondoltok.

A munkám során Ceremóniamesterként szinte egész Magyarországot bejártam. Sőt kicsit még a határokon túl is tevékenykedtem. Mindig oda megyek, ahol személyes és nem sablonos esküvőt szeretnének. De ehhez Ti is kelletek!

Továbbá zenei téren is tudok segíteni. A mai kihívásokkal teli időkben egy zenében és kommunikációban tapasztalt ceremóniamesteretek, zenészetek és DJ-tek lehet egy személyben



HÍVJ BÁTRAN: +36 30 270 6821 vagy ÍRJ: eskuvo@ceri.hu